Politica de returnare

Produsele comandate in cadrul promotiei "Black Friday" sau in alte promotii genul "2+1 Gratuit, 1+1 Gratuit" nu se pot returna, si nici nu pot fi schimbate.

Orice produs poate fi schimbat cu altul: daca marimea pe care ai comandat-o nu corespunde si doresti un alt numar, sau daca te-ai razgandit si doresti un alt produs din magazinul nostru. In oricare dintre aceste situatii, te rugam sa ne contactezi prin e-mail (comenzi@brandcircus.ro) pentru a ne transmite decizia ta. Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit nu mai este in stoc, iti poti alege altul, cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine sau restituirea lor de catre noi.

Orice produs pe care il vei returna trebuie sa nu fie purtat sau deteriorat. Produsul trebuie sa fie insotit de toate etichetele si ambalajele originale. Te rugam sa folosesti un ambalaj protector pentru expeditie, daca se poate cel original.

Taxele de transport vor fi suportate in intregime de catre client; doar in cazul in care ai primit alt produs fata de cel comandat, toate taxele de transport pentru remedierea incidentului le vom suporta noi.

TE SFATUIM SA CONSULTI DE FIECARE DATA ECHIVALENTUL IN CENTIMETRI PENTRU FIECARE MARIME COMANDATA DIN PAGINA FIECARUI PRODUS.

Potrivit dispozitiilor art.4, alin.1, lit.b din OG 130/2010 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta - "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului"

 Adresa de returnare este Str. Vasile Goldis Nr. 8C, Alba Iulia.

Transport Gratuit la toate comenzile de peste 179 lei!
Platesti Online in siguranta
Copyright © Brand Circus 2014