Modalitatea de returnare

1. Daca doriti alte produse in schimbul celor comandate, plasati o noua comanda cu produsele pe care le doriti in schimb si specificati neaparat la ''Alte informatii'' urmatoarele lucruri: faptul ca doriti sa trimiteti produse inapoi, pretul produselor pe care le trimiteti si faptul ca doriti sa scadem valoarea lor din noua comanda; apoi, trimiteti produsele inapoi prin orice curier doriti (doar prin curier, nu si prin posta), platind taxele de transport. In momentul in care ajunge coletul la noi, verificam produsele si trimitem urmatorul colet scazand diferenta de pret.

2. Daca doriti sa primiti banii inapoi pentru produsele comandate, ne trimiteti un e-mail in care sa ne spuneti despre intentia dumneavoastra si ne indicati si un cont in care sa-i viram, iar apoi asteptati e-mailul de confirmare. Apoi, trimiteti produsele inapoi prin orice curier doriti (doar prin curier, nu si prin posta), iar in momentul in care ajunge coletul la noi, verificam produsele si apoi viram banii in cont.  Vom vira banii in contul dvs in maximum 14 de zile lucratoare. 

3. Orice produs returnat trebuie sa nu fie purtat sau deteriorat. Te rugam sa ambalezi produsul returnat intr-un ambalaj protector.

Nu ne asumam responsabilitatea pentru deteriorarea sau pierderea produsului in timpul transportului pentru schimb sau returnare.
De asemenea, nu ne asumam responsabilitatea pentru neprimirea baniilor sau a altor produse inapoi daca pasii mai sus mentionati nu sunt urmati intocmai.

Transport Gratuit la toate comenzile de peste 179 lei!
Platesti Online in siguranta
Copyright © Brand Circus 2014